This post is also available in: Engels

Over Hans

📷 Elk jaar beheren we meer dan 200.000 foto's in ons fotoarchief. Jaarlijks verlenen we honderden publicatielicenties.

📷 We voeren speciale online en offline campagnes uit om door middel van beeldmateriaal vrouwen vanuit alle culturen hun gelijkwaardigheid te laten zien. Door middel van coaching geven we hen waardigheid en zelfvertrouwen.

📷 Met onze unieke gespecialiseerde fotoretouchingworkflow kunnen we in combinatie met ons fotolicht extra "digitale makeup" toevoegen aan het beeldmateriaal waarbij de impact van karakter, expressie en prachtige detaillering extra geaccentueerd wordt.

📷 Vanaf 2008 hebben we de #1-positie bereikt op Hyves (op dat moment het grootste Nederlandse sociale netwerk) als meest populaire en meest waardevolle modelfotografieservice.

📷 We geven person-to-person trainingen (offline, of online via video) waarmee we onze kennis kunnen delen en meer universeel beschikbaar kunnen maken. Op die manier verrijken we de wereld van de fotografie en fotoretouching met het beschikbaar stellen van kennis en ervaring.

Een klein beetje over mezelf

Kan ik je iets vertellen? Ik houd het kort. Dat beloof ik je.

Hans van Eijsden - Radio Kootwijk

Foto: Jennifer Sauer

Als kind droomde ik er altijd al van om uitvinder te worden, om mooie dingen uit te vinden en om mooie creatieve audiovisuele dingen te maken. Ik heb geen idee waar dat vandaan kwam.

De commerciële fotografie begon toen ik van een klein dorpje verhuisde naar de stad. Opeens had ik het gevoel dat ik veel meer deel ging uitmaken van het echte leven, meer slagkracht had. De tijd ging snel en ik omarmde alle nieuwe mogelijkheden.

De afgelopen jaren ben ik full time werkzaam als portretfotograaf en professioneel fotoretoucher, veel op locatie maar het meeste in mijn Nederlandse fotostudio in Zwolle. De ligging hiervan is perfect, een uurtje van Schiphol en prima OV voor de deur.
Sinds 2007 produceer ik innovatieve grafische oplossingen via onze producten en services voor onze klanten. De laatste paar jaar werk ik voornamelijk vanuit Europa omdat de meeste klanten zich er momenteel bevinden, maar ik ben van plan om mijn werkveld weer te gaan uitbreiden.

Eigenlijk maakte het nooit uit waar en voor wie ik heb gewerkt. Ik ben altijd die vrolijke, gekke en enthousiaste Hans geweest: plezier in het werk met een big smile, blij om inzichten te delen, anderen te motiveren, toehoorders te inspireren en een passie om geweldige mensen nog mooier vast te leggen. En omdat ik mezelf focus en maar één ding tegelijk doe, kan ik mij nog beter concentreren op de persoon en het eindresultaat.

Door de jaren heen heb ik een consistente, heldere workflow ontwikkeld om de maximale hoeveelheid kwaliteitsdetails in de foto’s naar voren te halen. Ik heb veel gestudeerd over retoucheren (professionele nabewerkingstechnieken) en ik leer elke dag bij (en geef les) over de nieuwste trends en technieken.

Op deze website laat ik wat van mijn niet-commerciële werk zien. Ook verzorg ik live webcasts op social media over professioneel retoucheren.

Wil je meer weten? Kijk dan naar mijn Workflow.
Ben je er klaar voor? Bestel een fotoshoot!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren