Jessie: Experimentele Fotoserie in Kleur en Zwart-wit

| 16 Foto’s

This post is also available in: Engels

Het idee was om die dag te werken met hard, nieuw en speciaal licht. Maar toen zag ik de interactie tussen Jessie, haar mooie facial features en mijn grote ø70cm beauty dish, één van mijn werkpaarden als het gaat om licht.
De beauty dish gaf haar een prachtig algeheel contrast en de sculpting van het licht was contrastrijk, zacht en metallic. Het was meteen al een goede match dus besloten we om de beauty dish gewoon de hele dag te gebruiken.

Jessie is speciaal om mee te werken. Enthousiast en vrolijk. En haar grote diepe donkere wenkbrauwen en cheekbones hielpen natuurlijk ook met het eindresultaat.

De foto’s hadden geen huidcorrecties nodig (ik vind naderhand huid gladder maken ook nooit eerlijk voelen, ik doe dat liever met licht), ook geen andere correcties behalve het standaard dodge & burn. Op die manier kon ik ze zo puur mogelijk houden.

Woohoo, het is 2017, ik ben enorm blij dat de huidige trends weer steeds meer richting puur en simpel gaan en dat de “waarheid” weer steeds meer ook in foto’s naar voren mag komen. Eerlijke foto’s, waar het licht de persoon mag vormen en accentueren. En omzetten naar grijstinten “zwart-wit” gaf de foto’s nog meer karakter, check de versies aan het eind van de galerij bovenaan het artikel.

De volgende serie zal zijn gemaakt met hard, nieuw en speciaal licht. Wees voorbereid, het zal iets totaal anders zijn dan wat je van me gewend bent. Volg me op social media for wat sneak previews…😉