Melisa: Hoog contrast face shaping met één studiolicht

| 3 Foto’s

This post is also available in: Engels

Met mijn beroep heb ik de eer om met veel verschillende mensen te mogen werken, vanuit diverse culturen. En eens in de zoveel tijd is er dan dat gezicht. Een gezicht met opmerkelijke features. Hier is Melisa, een Vlaams model met prachtige gezichtskenmerken.

Nadat we klaar waren met een dag shooten voor Wens Fashion, hadden we een paar extra minuutjes tijd beschikbaar. Die kans grepen we om snel wat vrij werk te maken in de tuin, met maar één licht: de Elinchrom ELC1000 door één van mijn meest veelzijdige locatiesetups, de ø100cm Elinchrom Deep Octa.
Door het licht vanaf voren 45 graden boven haar hoofd te plaatsen kon ik haar prachtige gezicht accentueren. Vervolgens heb ik de resultaten omgezet naar hoog contrast greyscale om het op die manier extra te accentueren.

Dank gaat uit naar Seren Kaya voor de make-up en Wens Fashion voor de styling, de outfit en de locatie.